VFM WEB

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

vfm-web

Η VFM WEB services (Value For Money) ® αποτελεί μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, η οποία εξειδικεύεται σε καινοτόμες υπηρεσίες διαδικτύου. Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες στοχεύουν στην αξιοποίηση νέων τεχνολογιών προς όφελός τους, εξασφαλίζοντας κυρίως την αύξηση του πελατολογίου – κερδών, σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά. Ο τελικός παρονομαστής της VFM WEB services (Value For Money) ® είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και η εγγυημένη After Sales υποστήριξή της. Έχοντας στο δυναμικό της ένα έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη τεχνογνωσία στο χώρο του Ίντερνετ είναι στην διάθεση και του πιο απαιτητικού πελάτη έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη ανάπτυξης και υποστήριξης της εκάστοτε επιχείρησης. Η VFM WEB services (Value For Money) ® δημιουργήθηκε και ανήκει στην Epikinonin Ltd με σκοπό την καλύτερη διαχείριση όλων των τμημάτων και δραστηριοτήτων που ήδη υφίσταντο και τα τελευταία χρόνια εδρεύει στο Μπλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας.

Οι Υπηρεσίες μας

Η εταιρεία μας παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών διαδικτύου όπως: Web Design & Development, E-Commerce, Ads, SEO Marketing, Hosting Servers, Streaming, Design, Refurbished, SMS Marketing, Office Supplies, Social Media & Management. Επενδύουμε καθημερινά στην οικοδόμηση ισχυρών σχέσεων συνεργασίας. Καμία υπηρεσία μας δεν θεωρείται μικρή ή μεγάλη σαν έργο. Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ισότιμα προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις υψηλής ποιότητας. Μέσω της συνεργασίας σας με την εταιρεία μας εξασφαλίζεται κυρίως την αύξηση του πελατολογίου σας και συνεπώς τη σημαντική βελτίωση των κερδών σας σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά.

Με την πάροδο των χρόνων έχουμε ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία ιστοσελίδες ή ηλεκτρονικά καταστήματα για διάφορες επιχειρήσεις, οι οποίες βελτίωσαν σημαντικά την ψηφιακή τους παρουσία και την συνολική τους ανάπτυξη. Οι πελάτες μας λαμβάνουν συνεχώς σε σημαντικό αριθμό εξαιρετικά σχόλια ακόμα και από τους πιο δυνητικούς, από τότε που έλαβαν τις ολοκληρωμένες διαδικτυακές υπηρεσίες μας.

Τα σχέδιά μας και η Στρατηγική μας

Κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της προκλήσεις. Είναι αποστολή μας να κατανοήσουμε διεξοδικά την εξέλιξη της επιχείρησής σας και τις αξίες της επωνυμίας σας. Αυτή η διαδικασία έρευνας και ανακάλυψης, για εμάς είναι περισσότερο τέχνη από επιστήμη. Η γνώση του τρόπου προσδιορισμού μιας στρατηγικής που κερδίζει είναι η ίδια η εμπειρία, με διαίσθηση και διορατικότητα.

Οι Στόχοι μας

• Η διαρκής επένδυση στην τεχνολογική έρευνα με στόχο την αξιοποίησή της στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών και υπηρεσιών.
• Η διαρκής και αέναη υποστήριξη και ικανοποίηση των πελατών και συνεργατών μας, σε οποιοδήποτε στάδιο της συνεργασίας μας, με σεβασμό και αξιοπιστία.
• Η ανάπτυξη και εμβάθυνση της επιστημονικής γνώσης σε θέματα υψηλής τεχνολογίας και δικτύων.
• Η διαρκής επένδυση σε τεχνικές και άλλες υποδομές που διασφαλίζουν την υψηλού επιπέδου υποστήριξη των πελατών και συνεργατών μας σε όλα τα στάδια της συνεργασίας μας.

Το Όραμά μας

Το όραμα που καθορίζει την πορεία μας είναι, κάθε επιχείρηση και επαγγελματίας, να έχει απεριόριστη δυνατότητα πρόσβασης στην υψηλή τεχνολογία και γνώση, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και να αξιοποιεί 100% τις δυνατότητες που παρέχει η υψηλή τεχνολογία στο αντικείμενό του.

Συμπερασματικά, η εταιρεία μας σας προτείνει μια μακροχρόνια και αμοιβαία αποδοτική συνεργασία, βασιζόμενη σε αναμφισβήτητα ποιοτικά και ποσοτικά οφέλη, εξασφαλίζοντας για εσάς καινοτόμες λύσεις υψηλής τεχνολογίας και θέτοντας στην διάθεση σας όλα τα πλεονεκτήματα του συνεχώς αυξανόμενου χώρου του Internet Marketing. Ευελπιστούμε στην απαρχή μιας μακροχρόνιας συνεργασίας με αμοιβαία οφέλη. Είμαστε πάντα στην διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.