ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΛΛΑΓΕΣ

Ισχύουν τα παρακάτω:

Οι παραγγελίες υλοποιούνται μόλις εμφανιστούν στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας το αντίστοιχο ποσό.

Επιστροφή – αλλαγή γίνεται στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή εκ παραδρομής λάθους αποστολής παραγγελίας από το www.vfmweb.com. Όλα τα έξοδα επιστροφής – αλλαγής σε αυτή την περίπτωση βαρύνουν το www.vfmweb.com. Αν έχει προηγηθεί πληρωμή και ο πελάτης δεν επιθυμεί να κάνει την αλλαγή, μπορεί να ζητήσει επιστροφή των χρημάτων του. Η επιστροφή του αντιτίμου αγοράς θα εκτελείτε εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου δέματος από το www.vfmweb.com, στον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό που έχει μεταφέρει τα λεφτά ή αν έχει πραγματοποιήσει την πληρωμή με πιστωτική-χρεωστική κάρτα, θα επιστραφούν σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης.
Αλλαγή μπορεί να γίνει με προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Σε περίπτωση που ο πελάτης ζητήσει αλλαγή λόγω μή υπαιτιότητας του www.vfmweb.com, τα έξοδα μεταφοράς (επιστροφή και εκ νέου αποστολή) επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση αδυναμίας εκτέλεσης κάποιας παραγγελίας, αν έχει προηγηθεί πληρωμή από τον πελάτη, το αντίτιμο της αγοράς θα επιστρέφετε άμεσα στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης.

Ο πελάτης οφείλει

Να επικοινωνήσει με το www.vfmweb.com αμέσως μόλις παραλάβει το λάθος ή ελαττωματικό προϊόν τηλεφωνικά ή με e-mail. Το προϊόν θα επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία μαζί με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα μεταφοράς. Εφόσον πληρούνται τα παραπάνω, το προϊόν θα σταλεί εκ νέου.